×
Ürünler Sepete Eklendi
0 2
Estee Lauder

Estee Lauder Revitalizing Supreme 50 ml

%12
2.555,00 TL
2.250,00 TL
Stok Adeti : 0
Stok Tükenmiş
Talep Oluştur

200₺ üzeri Ücretsiz Kargo

Hızlı Kargo Gönderimi

Güvenilir Alışveriş

Estée Lauder cildin gençlik ışıltısını dışarı çıkarmayı amaçlayan ve Moringa özü içeren yenilikçi serisi Revitalizing Supreme + Global Anti-Aging Koleksiyonunu sunar. Cildin doğal aktivasyonunu destekleyen, çok amaçlı yaşlanma karşıtı seri, kolajen kompleksi içeren dokusu ile cildin kolajen üretimine destekte bulunur. Çevresel faktörlerin, stresin ve yaşın ortaya çıkardığı negatif etkilerle savaşır. Ultra nemlendirici özelliği ile de cildin ihtiyacı olan nem desteğini sağlarken, iritasyonları azaltarak ışıldayan ve aydınlık bir cilt görünümüne sahip olmanıza yardımcı olur.

 

ULTRA SIKILAŞTIRMA ETKİSİ
Estée Lauder’in özel Moringa özü içeren formülü, kolajen ile birlikte çalışarak cildin yenilenme sürecinin hızlanmasına yardımcı olur. Elastin ve hiyalüronik asit üretimi artarak cildin pürüzsüz bir görünüme sahip olmasını destekler. Daha sıkı, daha elastik ve daha aydınlık görünen bir cilde sahip olursunuz. Çizgi ve kırışıklı görünümü en aza iner. Yalnızca 2 haftada gözle görülür şekilde bir sonuç alırsınız.

EKSTRA NEMLENDİRME
Cildin yaşlanma belirtilerine karşı savaşabilmesi için, nem önemli bir kriterdir. Revitalizing Supreme +, sağlıklı, nemli ve bakımlı bir cilt için Pear Cactus bileşeni içerir. İpeksi formül, cildi nemlendirerek, konforlu bir hissiyata sahip olmanızı sağlar. Uzun süreli kullanım sonrasında, cildin bariyerleri güçlenir ve dış etkenlere karşı ultra koruma sağlanır.

SAĞLIKLI IŞILTI
Cildin aydınlık bir görünüme sahip olması, sağlıklı ve güzel bir cilt anlamına gelir. İlk uygulamadan itibaren, cildin aydınlık bir görünüme sahip olmasını destekleyen formül etkisini göstermeye başlar. Cilt taze, yenilenmiş ve sağlıklı bir görünüme kavuşur. E vitamini, anti-oksidan ve minaraller içeren formül cildi yatıştırarak, çevresel faktörlere karşı cildin direncini artırır.



Stok Kodu 887167257269
Barkod
EAN 887167257269
KDV %18
Kategoriler Anti Aging Kırışıklık Karşıtı
Markalar Estee Lauder
Etiketler Estee Lauder Revitalizing Supreme 50 ml
Kullanım Durumu Yeni
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap