×
Ürünler Sepete Eklendi
0 2
Rihanna

Rihanna Crush By Rihanna Body Mist 236 ml

%31
650,00 TL
449,90 TL
Stok Adeti : 28

200₺ üzeri Ücretsiz Kargo

Hızlı Kargo Gönderimi

Güvenilir Alışveriş

RiRi, en yeni kokusuyla, eğlenceli kırmızı ve pembe misklerle, şehvetli, eğlenceli ve feminen bir dokunuşla sarhoş edici bir koku yaratmak için canlandırıyor. Bağımlılık floriental bergamot, sulu mandalina ve canlı pembe karabiber canlı bir sıçrama ile açılır. Kalbinde, pembe gül, ağız sulandırıcı imzası için kırmızı meyvelerin keskin tatlılığında çiseleyen baharatlı ylang ile aksanlıdır; Kremalı misk, sedir ağacı ve seksi paçuli ise yemyeşil, kalıcı bir etki bırakmak için birleşir.

 

Rihanna tarafından tasarlanan ve orijinal RiRi şişesinden esinlenen şişe, lüks ve kadınlık hissini birleştiriyor. Zengin altın tonları, dış kutuda pembe bir dokunuşla vurgulanan dayanılmaz bir cazibe yaratır. Kapta göz alıcı, lüks mücevherlerden ilham alan desen dokunuşa hitap ediyor ve şişenin kadınsı hatlarına şık, yüksek moda bir kontrast yaratmak için dış kutuya taşındı.

 

Notalar: bergamot, sulu mandalina, capcanlı pembe biber, pembe gül, baharatlı ylang, kırmızı meyveler, kremalı misk, sedir ağacı ve paçuli.

 

  • Mağazamızdaki ürünlerimizin hepsi orijinal,distribütör firma stickerlı faturalıdır.Gönderimlerinizi adınıza fatura düzenleyerek yapıyoruz.

  •  Mağazamızdan iş günlerinde 16:00'a kadar aldığınız ürünler aynı gün Yurtiçi Kargo ile kargolanır.

 

  • Müşteri memnuniyetine önem vererek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her konuda soru ve sorunlarınıza satış öncesi veya sonrası yardımcı oluyoruz.


Bu İlan ENTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir



Stok Kodu 883991130334
Barkod 883991130334
EAN 883991130334
KDV %20
Kategoriler Vücut Spreyi ve Renklendirici
Markalar Rihanna
Etiketler Rihanna Crush By Rihanna Body Mist 236 ml
Kullanım Durumu Yeni
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap